Inspiratieworkshop: Gelukkig en vitaal werken in teams

Gelukkig werken in teams

Vrijdag 25 september 2020 - Week van het Werkgeluk

9.30 uur - 12.30 uur
(Inloop: 9.00 uur)

LOCATIE
NME-centrum De Elzenhoek, Anna van Schuurmanstraat 602, Oss

OMSCHRIJVING
Hoge werkdruk, mobiliteit, werk-privé balans, gezond leven. Thema's die misschien wel meer dan ooit actueel zijn en waar steeds meer werkgevers een verantwoordelijkheid in voelen. Je wilt graag gezonde, tevreden medewerkers die lekker in hun vel zitten en hun werk goed doen. Medewerkers die fluitend naar hun werk komen (en weer naar huis gaan). Maar hoe pak je dit als werkgever nu aan?

In deze inspiratieworkshop komen een aantal onderwerpen die van belang zijn aan de orde. Met natuurlijk voorbeelden van hoe je dit binnen je organisatie aan kunt pakken. Maar ook met voorbeelden van concrete tips die we mee kunnen geven aan je medewerkers zodat zij stappen zetten naar een gelukkiger en vitaler leven.

Ben jij ondernemer of houd jij je binnen je organisatie bezig met de inzetbaarheid van de medewerkers? Meld je dan nu aan voor deze workshop.

DOELGROEP
Deze workshop is gericht op iedereen die zich binnen organisaties bezig houdt met de inzetbaarheid van medewerkers, zoals ondernemers, HR, leidinggevenden.

CONTACT
Heb je vragen over deze workshop?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

INVESTERING
Aan deze inspiratieworkshop zijn geen kosten verbonden.

INSCHRIJVING
Via dit inschrijfformulier kun je je inschrijven voor de workshop. Schrijf je snel in, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Na je inschrijving ontvang je direct een ontvangstbevestiging van je inschrijving in je mailbox. Binnen 5 werkdagen ontvang je een bevestiging van inschrijving met informatie over de training. Mocht je deze niet ontvangen, check
dan even of de mail in je spam-box terecht is gekomen. Mocht dat niet zo zijn, stuur dan een mail naar inge@bhappy@work of bel me op 06-5586 6875.


Afdrukken